generated by sloganizer.net

úterý 7. prosince 2010

Antifashionisto radí: buďte vzrušující!

Po dlouhém období sběru materiálu přichází Antifashionisto & co. se zbrusu novou nablýskanou rubrikou pro mladé chlapce, kteří již svým Antifashion lookem dobyli nejednu šťávičku, ale pořád to ještě není ono...
Znáš to, iniciace dobrá, pokec dobrej, pochválí ti tvůj super look a zeptá se tě, kolik těch knedlíků teda k tý svíčkový, která se skví na triku, bylo... A ty víš, že teď už je tvoje, na věky, na jeky, na kleky...
Hlasem přiškrceného zajíce v oku pytláka nesměle řekneš : "tři" a jemně se uzardíš, to je v pořádku, každej revolucionář nějak začínal a každýmu se nejdřív smáli, jen víc té skromnosti!
Načež vona řekne: "Ale takovou svíčkovou, jakou dělá moje maminka, to si nežral... a ty knedlíky!!!" a tim tě pozvala domů žejo, takže samozřejmě kvituješ a těšíš se...
Ale co teď, jste spolu, rozhovor už vázne, ale třešnička na dortu ještě nebyla ani nakousnuta, čeká, co se z tebe vyklube, v tu chvíli ti nezbývá nic jiného než zaútočit a ukázat dravce.
Znalec laciných pornofilmů si říká - ježiši! to je ale lascivní!
Antisexuál ovšem už ví, že teď vyhrál, že teď ukázal skutečnou revoluci, a že bude milován na věky, na jeky, na kleky... neni k tomu potřeba nic složitýho, jen sebrat odvahu, chlapíci!

A třešnička je snězena, už se jen ožužlává pecka a pohledy plné něhy ustupují pohledům: co bude jako teda teď? zábava? další revoluce?
v tu chvíli nezbývá nic jiného než

neni třeba se bát, v žádným případě se nesmíš bát! tahle téměř barokní "živá skulptura" tě do její paměti jednou provždy zapíše do její paměti jako "někoho, kdo má koule"
a koule ať už fyzické, vánoční nebo ty přenesené
za pořízení dokumentace děkuji Lasičce! díkymoc
a teď už to víte, jak já to dělám... tak baj baj!

1 komentář:

Čauk, ne!
Díky za názor, jo - jsem trapnej.
Líbá Tvůj Antifashionisto