generated by sloganizer.net

čtvrtek 20. ledna 2011

Antifashionisto přikuluje

Vysvitlo sluníčko, přišlo jaro a já se rozhod pro vyzkoušení nového hérkatu, moje vlasy byly nepoddajné, lámaly se a ani balsám od Elseve mi, bohužel, nezlepšil kvalitu, byly to spíš vyhozené peníze s nulovým účinkem
tohle je můj vzkaz firmě Elseve - dohnali mě na pokraj zoufalství, nadělali mi z hlavy hnízdiště lupů a maz mi z lebky v prvních chvílích jen stejkal, nic příjemnýho... tomu ver!

A čím se zabávám v tom volnočase? zapsal jsem se do tanečních!
moderní výrazový tanec, to bylo odjakživa moje! a po shlédnutí Graffitti na Nové Scéně už jsem nemohl tlaku odolat, a tak jsem se přihlásil.
Na sobě mám lasiččinu sukni a legínky, myslím, že takhle si mě určitě můj učitel zapamatuje!

Pak jsem taky zjistil, že k tanci se váže i pružnost těla, i zapsal jsem se do kroužku gymnastiky
uznávám, zatim žádná Věra Čáslavská, ale vono se to podvolí, trénuju poctivě, každej den, takže už brzo na kruzích, hrazdě i bradlech jen a jen zazářim!
na sobě mám opět lasiččiny legíny (je to boží kus oblečení, dá se v něm dělat ouplně všechno a navíc je to děsně sexy) a vánoční košili alá 70's.

A jako poslední aktivitu, kterou jsem si určil svými novoročními předsevzetími je kroužek dobyvačů severního pólu
chápeš né? prvorepubliková romantika košilel a šortéz v zimě, legínky, mačo výraz, kterej pravidelně trénujem a kterej se jmenuje - "potkal jsem yettiho"
doufám, že i vy jste si dali spoustu předsevzetí do ňů jíru, a že je plníte aspoň z půlky tak svědomitě jako já, o svých úspěších v každém z výše uvedených oborů vás budu pravidelně informovat, tak baj baj batrfláj!

6 komentářů:

Čauk, ne!
Díky za názor, jo - jsem trapnej.
Líbá Tvůj Antifashionisto