generated by sloganizer.net

pátek 12. srpna 2011

Piknikujete?

Inu, jsou některé věci, které u mě vyvolávají velmi často osypky. Například věta: "Venku je hezky, co kdybychom si tu snídani/přesnídávku/oběd/svačinu/večeři dali tam?"
Přes počáteční vlažný odpor jsem se vždycky podvolil a vyrazil jíst.
Co mi vlastně osypky způsobuje?

1) Roztáhnutí deky na louce/v parku - louka je pro mě místem, kde si vegetěj hmyzáci, ftáci a podobná havěť, kterou mám hrozně rád, dokud mi mravenčí kolonie nevleze díky "tomu výbornýmu švestkovýmu koláču" do trentýrek skálopevně rozhodnutá založit si tam nové mraveniště.
Park zase vnímám jako relaxační místo, kam spoustá lidí chodí "jakože na čumendu," takže si s každym soustem připadám jako blbeček libeček, kterej vole ukazuje, že má na housku se salámem, nebo na "ten výbornej švestkovej koláč."

2) Volba pochutin - jakoby jo, snídám rád kafe a cigára, vlastně už je to takovej návyk, kterej ani krumpáčem nevykořeníš. S kafetem je to dycky problém, takový to krabicový je dobrý, ale sladký, já rád jen s mlíkem nebo úplně "na hulváta."
Nýst si s sebou hrníček mi připadá ujetý a nebezpečný, že bych to jako rozlil nebo tak a hlavně bych se celou cestu soustředil jen na hrnek, takže bych potkal všechny sloupy v okolí a tak.
K jídlu - snídám stylem "ptačí zob" - stačí mi fakt málo pro pocit nasycení, poslední dobou jsem přešel na 10 deka rybího salátu a rohlik a mám den plnej omega - B kyselinky, takže svištim Prahem jak fík.

3) Fobie - jo, už vodmala mám hroznej strach z vosy usazený na kousku "toho výbornýho švestkovýho koláče," sršně spadlýho do malinovky nebo podobnejch nezvanejch hostí, který stuj co stuj (chuj co fuj) maj potřebu kazit snídaně v trávě,
tudíž se z celýho toho milýho pikniku pro mě krása omezí na strach ze zvyřátek, který fakt nechci potkat v puse, na to, že do mě smaží slunko nebo je mi zima ve stínu a navíc(!) to ani nemám čim přepít.
a co vy? piknikujete? mám pro vás kdyžtak ideálního piknik partnera/partnerku, haha!
tož čauné?
a ještě fotodokumentace - antifešnista na pikniku



6 komentářů:

  1. ale proti vínu a jídlu u řeky neprotestuješ!!

    OdpovědětVymazat
  2. :D paráda....my piknikujem od pradávna, vždy posíleni (a stále posilující se) dávkou dobréh vína od pana vinařa!

    OdpovědětVymazat
  3. A já pikniky nesnáším, právě kvůli hmyzu a komárům. Vždy to dopadlo katastrofou.

    OdpovědětVymazat
  4. no to ale máš říct dřív, že zas bloguješ, páč bych četla postupně.. jsem teď musela přečíst 3 příspěvky najednou s plným močákem a to není žádná sranda hele
    B.

    OdpovědětVymazat
  5. B.! Cožpak nejsi napojen/a na fejsbůček? Bohužel plakáty do měst vyvěsit nemohu...

    OdpovědětVymazat

Čauk, ne!
Díky za názor, jo - jsem trapnej.
Líbá Tvůj Antifashionisto